Üdvözlöm, Schmidt Annamari vagyok..

Gyerekkori szerelem számomra a Dobermann. Sajnos a legtöbb ember fejében egy rossz tévképzet uralkodik erről a fajtáról. Agresszívnak, támadónak, nevelhetetlennek mondják. Kiskoromban is elmondható, hogy a legtöbben féltek tőle, én azonban nem. Sőt nagy érdeklődést mutattam feléjük, gyönyörködtem bennük. A szüleim nem engedték a tartását, “csak” a németjuhász jöhetett szóba. Az első dobermannom 2012-ben vettem. A másodikat 2014-ben kaptam ajándékba egy tenyésztőtől ő Lara ( vágatlan fekete szuka, hobby célra van, nincs tenyésztésbe vonva, soha nem is volt). 

2015-ben mentettem egy kan dobermannt a gazdái elakartak altatni ő egy King of Darkness kutya volt. Ő volt számomra a tökéletes kutya. Első látásra bele szerettünk egymásba. Sajnos kevés idő jutott nekünk együtt 4 évesen került hozzám és 6 évesen ivartalanítási műtét után felerősödtek a rejtett betegségei és végleg lehunyta a szemét. 

2017 novemberében került hozzánk, kennelünk alapító szukája a De La Scytha kennelből. Ő egy 7 hónapos  gyönyörű szuka Kahlua De La Scytha. Vele kezdődött minden ami a tenyésztést és a kiállítási versenyeket illeti. Az első almunk 2018.02.18-án született.  Az alomból egy barna kiskutya maradt velünk, aki már a kennelünk nevét viseli ő Andromeda ( Medy ) Nero Di Angelo. Ugyan ebben az évben, vér frissítés gyanánt fogadtunk a kennelünkbe egy kiskutyát a Tahi-Réme kennelből ő Tahi- Réme Haisha ( Aisha).

Schmidt Annamária

Nero Di Angelo Dobermann kennel